Ervaringen

Tot mijn verbazing vond ik de coaching via de webcam erg prettig. Jij kon steeds goed voelen waar ik zat en ik kon veel beter bij mijn emoties. Voor een digibeet als ik was dit een wonderlijke ervaring. Ali dank je voor de bijzondere ervaringen en ontdekkingen.

Alle liefs,
Jannie

Sinds jouw coaching ben ik niet meer aan het piekeren geweest in hoe ik nu mijn werk moest uitvoeren en dat ik het niet goed deed. Ik heb geluisterd naar wat ik werkelijk wilde en dat gaat nog steeds voor mij op en dat geeft mij heel veel ontspanning. En het is ook zo logisch maar voor de coaching had ik dat niet duidelijk. Dank hiervoor en je begeleiding  die was zo natuurlijk dat het was alsof ik bij een vriendin was.

Hartelijke groet,
Geertien

Hallo Ali,

graag geef ik je hierbij mijn Feedback. Op de eerste plaats vond ik het erg prettig door jou gecoacht te zijn. Je hebt het vak van coach echt in de vingers en wist een goede sfeer van vertrouwen en respect met mij op te bouwen. Je gaf me het gevoel echt betrokken bij mij te zijn, goed bij mij “aan te sluiten” en dat gaf mij het vertrouwen om me ook kwetsbaar en open naar jou te mogen zijn. Erg belangrijke voorwaarden om tot een goed coaching resultaat te komen. Met jouw begeleiding werd ik mij goed bewust van belangrijke aandachtspunten voor mij, ik heb o.a. geleerd meer op mijn intuïtie te mogen vertrouwen. Mijn oude patronen van het altijd maar alleen willen doen, perfectionistisch te moeten zijn, teveel rekening houden/angst hebben over HOE men over mij denkt etc, kwamen aan de oppervlakte. Ik ben dankzij jou meer gaan inzien dat ik deze oude patronen niet meer nodig heb (oude overlevingsmechanismen) en dat ik met een gerust hart meer van mijn intuïtie mag uitgaan, meer mijn eigen ik/mijn authenticiteit mag laten gelden. Ik hoef me niet meer altijd verantwoordelijk te voelen voor de ander, ik mag mijn kwetsbaarheid tonen, kortom ik mag laten zien wie ik werkelijk ben. Dat geeft mij veel meer rust en ontspanning en dat heb ik hard nodig. Ook bedankt voor de technieken die je mij hebt geleerd, met name de Vision Building heb ik mogen toepassen en ontdekt dat dit ook werkt. Jij hebt mij in dit proces over de afgelopen 6 weken erg goed begeleidt en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Warme groet,
Huub

Ali, in jouw coachingsessies ben ik mij meer bewust geworden van de verschillende lagen, nivo’s in mij waarbinnen ik kan waarnemen hoe het met mij gesteld is. Hoe ik me voel en hoe ik mij zou willen voelen. Via de hart-intelligentie nam je mij in alle rust mee op reis langs de verschillende nivo’s. Zo aanwezig. Het gebeurd in mij. Jij begeleid. Totdat het content (ik noem het smeuïg ) voelt. En ik me echt anders voel dan toen ik kwam.

Dank je wel,
Janet