Ten diepste weet jij waar je gelukkig van wordt. In je hart weet je wat je werkelijk wilt  en wat je nodig hebt. Maar in het dagelijks leven zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel keuzes te maken. Er is je zoveel verteld en aangeleerd waardoor het moeilijk is om te onderscheiden wat nou echt bij je past en goed voor je is. En vervolgens als je weet wat je echt wilt kom je dikwijls weerstanden tegen waardoor het je niet lukt om doeltreffende en geïnspireerde acties te ondernemen. D.m.v. oefeningen en coaching help ik je om jouw bewustzijn, van wat er speelt bij jezelf en om je heen, uit te breiden en te gebruiken om jezelf weer beter te voelen en die keuzes te maken en acties te ondernemen die echt bij jou passen. Het doel van elke coaching sessie is dat jij je beter voelt en jouw mogelijkheden om in je kracht te staan en je gelukkiger te voelen op het gebied van je relaties, werk en gezondheid zijn uitgebreid.

 

Individueel of in een groep

Je kunt individueel of in een kleine groep van maximaal 4 mensen worden gecoacht.

Individueel

Wanneer je individueel gecoacht wordt is er meer persoonlijke aandacht voor je dan in een groep. In een één op één situatie kun je je vaak beter ontspannen als in een groep. Hoe meer jij je kunt ontspannen des te dieper kun jij gaan en des te sneller ontdek je wat er aan de hand is en wat je echt nodig hebt en wilt. De coaching wordt helemaal aangepast op wat jij nodig hebt en waarin jij wilt groeien.

Wanneer je individuele coaching wilt hebben wij eerst een kennismakingsgesprek. Samen met jou bekijk ik dan wat je wilt en nodig hebt en of we een klik hebben. Hiernaast bespreken dan ook de praktische zaken als tijd en frequentie van de coaching en training. Het is mogelijk om deze sessies online te doen. Wanneer je een webcam en internet verbinding hebt kun je dus rustig thuis blijven in jouw vertrouwde omgeving.

Een individuele coachingssessie duurt 1,5 uur en kost 97 euro. Wanneer er meerdere coachingssessies nodig zijn kan er een speciaal tarief gehanteerd worden. Dit wordt niet vergoed door het ziekenfonds maar er zijn mogelijkheden om het vergoed te krijgen door het bedrijf waar je werkt.

In de groep

Meerwaarde van het in een groep gecoacht worden is dat je gevoelens en gedachten, door de gerichte aandacht van de groep versterkt worden en eerder naar boven komen. Hierdoor wordt jouw proces van ontdekken en bewust worden wat er werkelijk speelt en wat je nodig hebt versterkt en versneld. Een ander voordeel van groepscoaching is dat je de mogelijkheid hebt direct te oefenen met wat je leert en je bewust wordt. Waar een ander in de groep tegen aan loopt kan heel herkenbaar zijn voor jou. Wanneer een ander uit de groep hiermee leert omgaan en de eigen mogelijkheden uitbreidt heeft dit ook effect op jou. Het proces van de ander kan tegelijkertijd een medicijn voor jou zijn. Tenslotte is het zo dat je de pijn die je in je leven hebt opgelopen het beste heelt door in relatie te zijn met anderen. Immers je hebt deze pijn ook opgedaan in je relaties. Door de interactie met de groep krijg je heel duidelijk wat van jou is en wat van de ander is en hoe je daar mee om kunt gaan.

Het is mogelijk om deze groepssessies online te doen. Als je een webcam hebt en een internetverbinding kun je dus rustig thuis blijven in je eigen omgeving.

De kosten van groepscoaching 47,- euro per persoon per sessie van 2 uur.

Ervaringen

bekijk ervaringen…